December 2, 2023
News Ticker

Ministerul Investițiilor! Formular pentru trimiterea de idei de reforme și investiții pentru actualizarea PNRR!

MIPE publică un formular simplificat pentru trimiterea de idei de reforme și investiții pentru actualizarea PNRR

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene propune ministerelor, instituțiilor, organizațiilor și persoanelor fizice interesate o Fișă de Reforme și Investiții, prin intermediul căreia se pot trimite propuneri pentru actualizarea Planului Național de Reformă și Reziliență (PNRR) într-o formă standardizată și simplificată.

Fișa, în format PDF, poate fi descărcată de la adresa www.mfe.gov.ro/pnrr. După completare, aceasta poate fi transmisă către MIPE la adresa de e-mail dezbateri.pnrr@mfe.gov.ro. Data limită pentru trimiterea propunerilor este 25 februarie.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene organizează, în luna februarie, un tur de forță pentru a culege toate propunerile de proiecte sau politici de reformă pentru actualizarea PNRR. Săptămâna aceasta este săptămâna dezbaterilor publice, organizăm zeci de astfel de întâlniri cu organizații, asociații, ONG-uri, reprezentanți ai administrației locale, ai mediului privat. Este un adevărat maraton de consultări publice. Primim zeci, sute de astfel de propuneri, de idei pentru a le cuprinde în PNRR. Efervescența din jurul acestui proiect este extraordinară. Prin publicarea acestei fișe standardizate ușurăm munca tuturor celor care ne trimit propuneri. Este o soluție fără hârțogărie în exces”, a declarat Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1