June 13, 2024
News Ticker

AJF Dâmbovița! Viorel Neagoe, Președintele Comisiei Județene de Apel și de Recurs!


Comisia de Apel și Comisia de Recurs, comisii superioare, care pronunță hotârâri definitive la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, au ca președinte un tânăr și promițător avocat, pe Viorel Neagoe. Din Comisia de Apel mai fac parte Dănuț Tică și Costinel Neagu, iar Comisia de Recurs a fost completată cu Adrian Necșoiu și Dănuț Radu. Respectând Statutul AJF Dâmbovița, președinții comisiilor cu atribuții jurisdicționale beneficiază de pregătire juridică. Ei nu vor face parte din corpul de observatori, nu vor fi delegați la meciuri și nu vor avea nicio legătură cu echipele.

Cine este Viorel Neagoe

„Am 34 de ani și sunt avocat din 2009, când am susținut examenul de intrare în Baroul Dâmbovița. În paralel cu Facultatea de Drept, am absolvit și Facultatea de Finanțe Bănci”

„Îmi place sportul, am practicat baschet de performanță, dar sunt un pasionat al fotbalului. Prin natura profesiei de avocat, am avut mai multe spețe în domeniul sportiv, chiar și fotbalistic”

„Este o provocare interesantă. Îmi face plăcere să activez la nivelul comisiilor Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița! Voi fi cât mai strict în aplicarea regulamentului și totul o să fie la vedere”

Mult succes, domnule președinte

Sursa- AJF Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1