December 7, 2023
News Ticker

Costin Cozma, purtător de cuvant PSD Dâmbovița! Coaliția Dreptei mai dă o țeapă românilor!

Prefecții și subprefecții nu mai sunt înalți funcționari publici, profesioniști ai statului care să-și facă datoria indiferent de guvernare, ci vor fi numiți politic. Guvernul Cîțu a schimbat prin ordonanță de urgență Codul Administrativ, pentru a face loc politrucilor săi.

Este mai mult decât o țeapă, este o sfidare nerușinată la adresa naivilor care au luat aburelile electorale ale Dreptei drept angajamente de oameni serioși.  În loc de meritocrația și depolitizarea promise de USR, guvernul Cîțu livrează total opusul, clientelism și politizare cât cuprinde.

Masca moralilor și imaculaților, a oamenilor nou veniți în politică, din USR-PLUS, se face fărâme și lasă să se vadă chipul hidos al parveniților avizi după funcție și putere, al mincinoșilor patologici, al ipocriților.

Coaliția Țeparilor se luptă isteric pentru bani și influență, negociază ca la talcioc în afara oricărui control democratic, scoate la mezat statul român și, expresie supremă a ”competenței”, a ajuns să tragă la sorți funcții publice.

Si-n tot acest timp bugetul de stat și cel al asigurărilor sociale pentru 2021 tot întârzie, pandemia bântuie în continuare, vaccinarea e brambureală totală, prețurile cresc.

Asta e România normală a dreptei.

 

Costin Cozma – purtător de cuvânt PSD Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1