May 30, 2023
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Școala Siguranței Tedi, la Școala Gimnazială Comișani!

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au susținut o lecție de prevenire cu elevii claselor întâi ai Școlii Gimanziale Comișani, implicați în Programul ,,Şcoala Siguranţei Tedi”, derulat de Poliția Română, în parteneriat cu Maspex Romania.

Polițiștii de prevenire dâmbovițeni, însoțiți de mascota Tedi i-au întâlnit pe elevi prin intermediul platformei online, activitatea fiind desfășurată sub forma unui dialog pe diverse teme precum siguranța acasă sau pe stradă.

De asemenea, atât elevii cât și părinții prezenți au primit sfaturi de la un blogger, specialist în parenting, invitat de Maspex România.

Tedi a apreciat răspunsurile copiilor la întrebările polițiștilor și a constatat că cei mici cunosc și respectă regulile, pentru a fi în siguranță.

La finalul întâlnirii, Tedi a promis că va reveni la Școala din Comișani până la sfârșitul anului școlar și le-a transmis succes în activitatea școlară și o vacanță cât mai plăcută.

Polițiștii de prevenire vor continua activitățile,  împreună cu cadrele didactice din toate unitățile de învățământ înscrise în proiect.

Înainte de a pleca din municipiul Târgoviște spre alți copii cuminți, ca un adevărat partener, Tedi și-a exprimat dorința de a vizita Muzeul Poliției Române și  de a-și îmbogăți cunoștințele despre activitatea polițiștilor.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1