April 14, 2024
News Ticker

Liderul ALDE, Ionel Petre! Doar Dumnezeu a mai rămas lângă români!

Istoria se repetă… prea repede!

Încă o tragedie într-o altă instituție publică… Încă un spital ars de care se fac vinovați, nu doar cei din actualul Guvern, ci toate care s-au perindat până acum, toate!

Cum asta?! Prin nepăsare, prin neștiință, prin neimplicare sau dezinteres, prin furt din banii publici, prin nesimțire și prin lipsa de respect și empatie pentru oameni. Până acum s-au tot făcut că muncesc, că verifică tot ceea ce ține de siguranța pacienților în unitățile medicale, s-au tot făcut că finanțează, că investesc, dar fiecare tragedie ne arată, din nou și din nou, că nu au făcut altceva decât să își umple bunuznarele, să ne fure pe noi, să își fure țara. Da, au furat pentru că altfel nu piereau oameni cu zile în spitale.

Instituțiile nu sunt finanțate atât cât au nevoie și deopotrivă nu sunt manageriate așa cum ar trebui, întrucât cine vine la guvernare își pune lipitorii de afișe în posturi călduțe, fără să îi intereseze dacă au și pregătirea necesară sau dacă performează. Așa merg lucrurile, din păcate, la noi!

Dacă nu se reformează întregul sistem public, dacă nu se finanțează așa cum prevede legea, măcar, dacă instituțiile nu sunt conduse responsabil, dacă cetățeanul nu se va afla în centrul atenției statului, vom continua să avem evenimente ca cel de astăzi de la Spitalul Matei Balș.

Doar Dumnezeu a mai rămas lângă români!

 

Ionel Petre – lider ALDE

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1