April 20, 2024
News Ticker

Deputatul PSD, Claudia Gilia! Românii vor vota PSD, partidul care are soluții pentru oameni!

Suntem la limita unui dezastru sanitar, dar avem un Președinte care ne spune că nimic nu contează, în afară de organizarea alegerilor parlamentare. Președintele Johannis este din nou în fruntea PNL, pe care încearcă să-l împingă în cursa electorală, sacrificând sănătatea românilor.

Liberalii au visat că vor acapara toată puterea și pentru asta sacrifică educația copiilor, sănătatea tuturor și economia țării. Iohannis își dorește o Românie galbenă, condusă numai de liberali, și, pentru asta, am ajuns, astăzi, cu jumătate de țară în scenariul roșu, cu aproape 5000 de cazuri pe zi, cu 828 de pacienți la ATI și cu peste 70 de decese în ultima săptămână.

Iar la 5000 de cazuri, un adevărat președinte de țară ar fi dat un mesaj de încredere, ar fi trebuit să fie inițiatorul unor consultări naționale în vederea găsirii celor mai bune soluții pentru sănătatea românilor.

În schimb, Iohannis se luptă cu Opoziția și cetățenii, pe care îi consideră unicii vinovați pentru creșterea infectărilor.

Iohannis și ai lui ar face alegeri și mâine, pentru că știu că fiecare zi care trece le macină procentele. Vor să facă alegeri folosind pandemia, sperând că vor putea manipula democrația.

Nu-i interesează nici legitimitatea unor alegeri cu participare redusă, ci doar păstrarea puterii.

Președintele Iohannis, erijat în șeful PNL, blochează prin orice instrument legea prin care Parlamentul poate stabili data alegerilor parlamentare. Acesta se folosește de orice chichiță constituțională pentru a amâna intrarea în vigoare a legii care permite Parlamentului posibilitatea de a amâna alegerile, dacă pandemia devine extrem de gravă.

Speră că mulți români vor fi prea speriați pentru a veni să voteze, singura șansă a PNL să obțină un scor care să le permită să se agațe de putere. Dar, se înșeală amarnic!

Eu cred că românii vor vota pe 6 decembrie. Cu respectarea tuturor normelor sanitare, românii vor vota PSD, partidul care are soluții pentru oameni, pentru cei care au dovedit și în trecut că știu și vor să facă proiecte pentru români.

PNL nu îi va putea speria pe români.

Deputat Claudia Gilia – Vicepreședinte PSD Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1