September 26, 2023
News Ticker

Jandarmeria Dâmbovița! 2 zile de informare pentru prevenirea răspândirii Covid – 19!

Specialiști în domeniul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa și jandarmii montani de la Postul Peștera au desfăşurat weekendul trecut o serie de activităţi informativ-preventive în cadrul unor acțiuni comune de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul populației.

Acțiunile au fost organizate în cooperare cu voluntari de la Crucea Roșie – Filiala Dâmbovița, în zona adiacentă și în incinta noului mall din municipiul Târgoviște, precum și în locuri de recreere populate cu turiști, din Munții Bucegi (Padina-Peștera).

Activităţile au avut ca scop conștientizarea și responsabilizarea cetățenilor cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, jandarmii au purtat discuții cu cetățenii și le-au distribuit materiale informative privind respectarea distanțării fizice și a regulilor necesare limitării răspândirii coronavirusului.

În cadrul acțiunilor comune au fost distribuite peste 300 de pliante.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1