December 3, 2022
News Ticker

Liderul PER Dâmbovița, Neli Ion! Candidez pentru că Târgoviștea Merită!

Gânduri de început de campanie

M-am trezit dimineață cu perspectiva ocheanului întors și m-am întrebat, ca tot omul cu bun simț, de ce am intrat în această competiție electorală? Dacă se mai poate schimba ceva? Ce pot face eu, concret, pentru orașul meu?

Apoi, răspunsurile au venit clare ca lumina zilei:

Candidez pentru că am puterea, priceperea și determinare de-a face lucruri de care oamenii au nevoie.

Candidez pentru că viața noastră e aici și acum, iar administrația poate și trebuie să ofere locuitorilor orașului Târgoviște mai mult.

Candidez pentru că ”Târgoviște merită”.

Candidez pentru că împreună cu echipa mea și specialiștii cărora le-am cerut sprijinul am găsit soluții, surse de finanțare și termene de realizare rapide.

Candidez pentru că e nevoie de o abordare pragmatică și onestă a modului în care poate fi și trebuie administrat orașul Târgoviște. Se poate. Chiar se poate.

In fine, vă spun cu toată sinceritatea că îmi doresc o campanie electorală civilizată, demnă de timpul în care trăim, o campanie în care candidații să prezinte oferte credibile și, mai ales, posibile.

Oamenii sunt sătui de scandaluri și discuții sterile de pe urma cărora nu se aleg cu nimic bun. De aceea cred că felul în care se va face campania va arăta, înainte de toate, respectul față de alegători.

In spirit fair play, le doresc succes tuturor contracandidaților mei, dar cel mai mult le doresc succes tuturor târgoviștenilor mei, pe ei îi rog să aibă înțelepciunea de-a cântări bine, de-a alege oameni, nu sigle de partid, soluții, nu lozinci.

Da, se poate! Ai încredere!

Neli Ion – Președinte PER Dâmbovița și candidat la Primăria Târgoviște

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1