September 25, 2020
News Ticker

Radu Popa, ripostă dură la adresa lui Virgil Guran! Demnitatea a fost excavată din curtea PNL!

Mi-a răspuns șefuțul asociației șomerilor refugiați la liberali. A dat un text arid, o compunere scrisă de un băiat fără talent, pe care ei au poreclit-o ”Comunicat de presă”.

Autorul pare un tip cam năuc căruia îi umblă gândurile prin cap precum trenurile și din când în cand le mai auzi cum fluieră spulberând orice idee. Linia textului ne dezvăluie că autorul are un vid de memorie în spatale frunții, acolo unde orice gând mai sprinten se ridică la putere și face cu individul tot ce vrea. Așa se explică cum dl. Guran îmi transmite că mă va da în judecată. Sunt profund emoționat, chiar îmi aplaudă picioarele de emoție. Dar îi spun acestui comando de plăci dentare care e PNL DB și rămas ascuns după semnatar că românii sunt mai inteligenți decât îi cred ei.

Când dl. Guran vobește despre seriozitate toți copacii din curtea Spitalul de Psihiatrie Voila râd în hohote. Dl. Guran a fost vecin cu ei pe vremea când îl căuta Justiția să-l aresteze iar el era diagnosticat cu ”Tulburarea Psihotică”. S-a refugiat într-unul din saloane și s-a ascuns sub pat. Când se aprindea lumina, îi clănțănea demnitatea de frică. Teroarea îi cucerise mințile. Noaptea se spovedea unei chiuvete iar dimineața îl găsea ocupat: transmitea unui burlan diverse ordine de luptă, crezându-se Napoleon de Pitești. De aici, de la poarta Spitalului Voila, a fost ridicat, însă, de poliţiştii care puneau în executare mandatul de arestare preventivă emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.
Astăzi, într-un acces de umor involuntar, același tip pretinde seriozitate și onorabilitate. Dar Demnitatea, această aspirație universală mai presus de orice nume propriu, a fost excavată din curtea PNL. Altfel, nu ar suporta un șef ca dl. Guran.

Azi, când același domn Guran vorbește despre onoare, contabilul său râde și el în hohote. E firma pe care procurorii au stabilit că același domn Guran a făcut evaziune fiscală. Azi, el este consilierul primului ministru pentru un domeniu în care nu a scris 7 pagini. Ce ironică e viața cu unii dintre noi: să fii fugărit de procurori pentru evaziune fiscală, să te internezi într-un spital de nebuni ca să scapi de pușcărie și azi să ocupi o funcție în Guvern. Ce specialiști veritabili conduc țara asta! Probabil că e unul dintre cei care știu aria cercului, competent până la ultimul cent dar incapabil să explice cum a ajutat el Dâmbovița de când i se lăfăie funcția prin Guvern. Câte proiecte pentru comunitate ați livrat? ZERO. Ce plan de sprijin aveți pentru comunitatea locală? ZERO. Ce măsuri concrete pentru salvarea locurilor de muncă ați pregătit? ZERO. Dar ce plan pentru crearea unor noi locuri de muncă în Dâmbovița aveti? ZERO. Singurii șomeri din județ care au fost angajați după venirea PNL la guvernare sunteți dvs și vânzătorul de lozuri și integrame cu care bea berea Țuțuianu când vrea să râdă de voi, Grozav de inutil pentru comunitatea locală și el ca și dvs.

În rest, rămâne cum am stabilit: sunteți o gașcă de profitori ai tranziției care vă folosiți de pârghiile puterii ca să amăgiți primari și alți șefi din administrația județeană. Azi, lângă voi au venit și toți parveniții politicii, speculanții unor contexte politice, personaje vopsite în mai multe culori în goana lor spre parvenire și care azi sunt parcați în funcții călduțe, eventual, în așteptarea altui USL care să le spele incompetența dar și niște tinichele alungate de SRI ptr vinovății cu euroi prin off-shoruri. Cu ei în preajmă, vă imaginați tot un Napoleon de Pitești și amenințați primarii PSD. Nu puteți câștiga meciul ăsta pentru că ”împotriva adevărului nimeni nu are nici o putere.”
Iar celor care rămân cu demnittea intactă și nu vă răspund la invitații dvs le replicați într-un stil stalinist, asmuțind Poliția, Prefectul și alte deconcentrate pe ei. Iar pe unii îi amenințați dvs, personal.
Vă răspund eu în numele lor: NU NE TEMEM! NU SUNTEȚI ETERNI! VEȚI RĂSPUNDE PENTRU FIECARE ABUZ PE CARE ÎL COMITEȚI AZI, FOLOSIND POLIȚIA ȘI CELELALTE INSTITUȚII ALE STATULUI.VEȚI DA SOCOTEALĂ PENTRU FIECARE AMENINȚARE!

Au mai fost și alții, înaintea dvs care credeau că Reichul durează 1000 de ani. Și, într-o zi care nu anunța nimic, într-o liniștită după-amiază de vară ca asta, intangibilul Portocală a ajuns în arest. Pentru ce? Fix pentru abuz și pentru instigare la abuz.
Acum scrie. Aviz amatorilor care cred că șmecheria e pe carnet de partid.

 

Radu Popa – Vicepresedinte PSD Dambovita

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1