November 25, 2020
News Ticker

Cosmin Bozieru, Vicepreședinte PRO România! Vreau să dezvolt și zonele defavorizate!

PRO România Târgoviște își propune dezvolte (și) zonele defavorizate ale Municipiului, liderii partidului prezidat de către senatorul Adrian Țuțuianu având în vedere monitorizarea proiectelor care urmează a fi implementate de către GAL Târgoviștea Egalității de Șanse. Grup de Acțiune Locală ce a fost înființat la inițiativă fostului Viceprimar al Târgoviștei, Cosmin Bozieru, și care a reușit acceseze fonduri europene nerambursabile în valoare de 5 milioane de euro !

 “Ne-am obișnuit ne facem nu există timp, de 4 ani, iar în preajma alegerilor, dintr-o dată, vedem o preocupare deosebită din partea administrației locale și a primarului PSD. Interesul electoral creează o agitație în Primăria Municipiului Târgoviște : o facem, o dregem, dar, concret, nu se întâmplă nimic ! Trec alegerile și, la intrările în oraș, rămân aceleași zone fară canalizare, fară apă, fară gaze, fară asfalt și oameni care au nevoie de sprijinul autorităților. În perioada în care am fost viceprimar, în timp ce primarul planta panseluțe prin oraș, una dintre principalele mele preocupări a fost vin în sprijinul acestor oameni, dezvolt aceste zone prin proiecte și prin programe inițiate împreună cu echipa mea. Astfel, la inițiativă mea a luat ființă Grupul de Acțiune Locala Targovistea Egalității de Șanse, prin care Municipiul Târgoviște are posibilitatea accesării a 5 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile, pentru investiții în aceste zone. Se vor construi un bloc de locuințe sociale, o grădiniță și 2 creșe, un loc de joacă pentru copii și se vor asfalta străzile din zonele defavorizate. Fișele de proiect depuse au fost avizate de către ADR Sud Muntenia și, în cel mai scurt timp, vor deveni proiecte majore, care vor schimba imaginea orașului nostru.

Eu vreau dezvolt și zonele defavorizate, iar PRO România Târgoviște își propune urmărească punerea în practică a acestor proiecte în următorii 2 ani“, a declarat Cosmin Bozieru – ex – Viceprimarul Municipiului Târgoviște, Vicepreședinte PRO România Dâmbovița și candidat PRO România la funcția de primar al Municipiului Târgoviște.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1