November 25, 2020
News Ticker

Vlădeni și Valea Lungă! 2 noi contracte de lucrări semnate de Consiliul Județean Dâmbovița!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat, contractele de lucrări aferente a două obiective, ce vor fi finanțate în asociere cu unitățile administrativ-teritoriale Vlădeni și Valea Lungă.

Este vorba despre „Execuție asfaltare 2,32 km drumuri în comuna Valea Lungă, județul Dâmbovița”, proiect în valoare de 1.515.101,84 lei, și „Reabilitare drumuri comunale pe lungimea de 2 km în comuna Vlădeni, județul Dâmbovița”, obiectiv a cărui valoare totală este de 1.919.191,86 lei.

Contractele încheiate cuprind atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor. Contribuția Consiliului Județean Dâmbovița la realizarea obiectivelor amintite este de 50% pentru fiecare dintre acestea.

În perioada imediat următoare, administrațiile locale ale celor două localități vor emite ordinele de începere a prestării serviciilor de proiectare, urmând ca, după finalizarea întocmirii documentațiilor și emiterea autorizațiilor de construire, să fie emis ordinul comun pentru începerea execuției lucrărilor. Termenul de finalizare pentru cele două obiective este de 12 luni.

Potrivit informărilor transmise de către unitățile administrativ-teritoriale cu care Consiliul Județean Dâmbovița a încheiat contracte de asociere în intervalul 2019 – 2020, în perioada următoare se vor finaliza procedurile de achiziție publică și se vor semna și alte contracte de lucrări.

 

 

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1