November 26, 2020
News Ticker

Cătălina Gavrial – Anghel! Vicepreședinte al Corpului Mediatorilor întră în echipa ReStart România!

Cătălina Gavrilă-Anghel are 38 de ani și mama unui băiețel de 6 ani. Din anul 2013, este mediator și vicepreședinte al Corpului Profesional al Mediatorilor din Județul Ilfov, judecător-arbitru din anul 2015, consilier juridic în cadrul CCJ București-Ilfov, facilitator și conciliator de justiție restaurativă, negociator, expert în achiziții publice și formator/trainer.

Cătălina a obținut o Diplomă în cadrul Camerei Deputaților SIMPRO, un bun profesionist, bun strateg și coordonator, dispune de o bună reputație, este o fire hotărâtă și responsabilă, un autodidact în domeniul juridic, dar și în domenii conexe, un om puternic, având mereu ambiția de perfecționare continuă.

A beneficiat de o pregătire universitară de excelență, reușind astfel să construiască o carieră solidă în domeniul juridic. Pe parcursul întregii activități profesionale, a avut ocazia să își valorifice cu succes calitățile de decizie și acțiune pe baza competențelor sociale și profesionale.

A dezvoltat activitatea de organizare în cadrul Corpului Profesional al Mediatorilor din Județul Ilfov şi s-a ocupat de prezentarea avantajelor medierii în cadrul instituțiilor MI, MJ, ANP.

„Sunt adepta colaborărilor de tip win-win și de aceea sunt sigură că mixul între ideologie, experiență și personalitate sunt cheia către succes. Perseverența, tenacitatea, demnitatea şi pasiunea pentru reușită în atingerea obiectivelor sunt câteva dintre trăsăturile pe care le pun la dispoziția echipei RE:START ROMÂNIA”.

În RE:START ROMÂNIA, Cătălina Gavrilă-Anghel este Președintele Organizației Județene Ilfov.

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1