January 24, 2021
News Ticker

Dănuț Pop-Simona Man-Mircea Andrei! Liderii naționali PER, la Târgoviște, la inaugurarea sediului PER Dâmbovița!

Conducerea națională a Partidului Ecologist Român (Președintele Danut Pop, Prim Vicepreședintele Simona Man și Secretarul General Mircea Florian Andrei) s-a aflat la Târgoviște cu ocazia inaugurării sediului de partid PER Dâmbovița și a lansării oficiale a PER pe scena politică dâmbovițeană.

La conferință de presă din sediul PER Dâmbovița au mai participat Președintele Organizației Județene, Neli Ion (consilier local municipal PNL Târgoviște), Daniel DruțăPreședinte PER Moreni, Ciprian Băicoianu – candidat PER la Primăria Municipiului Moreni, alti lideri din teritoriu și reprezentanții presei locale.

“PER se va baza pe oamenii de acțiune, cu viziune modernă în ceea ce privește politica următorilor ani, care trebuie fie o politică a atragerii de fonduri europene și de regândire totală a modului de a face politică. Ne bucurăm am reușit înființam organizații locale în aproape jumătate din județ, urmând ca, în timpul rămas până la alegeri, fie deschise sedii PER în toate localitățile dâmbovițene. Ușa Partidului Ecologist Român este deschisă tuturor celor care au trăit și trăiesc dezamăgiri privind spectrul politic dâmbovițean, oameni de valoare, dar care nu se mai regăsesc în politica aplicată de către partidele lor”, a declarat Neli Ion – Președinte PER Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1