February 25, 2020
News Ticker

PSD Dâmbovița, revenire în forță! Toți primarii PSD, invitați la ședința Biroului Politic Județean

În noua configurație rezultată în urma Conferinței Județene Extraordinare de Alegeri, conducerea PSD Dâmbovița s-a reunit în prima ședință prezidată de deputatul Corneliu Ștefanpreședinte, senatorul Titus Corlățean (vicepreședintele Senatului, ex – Ministru de Externe și de Justiție) – președinte executiv, și Daniel Cristian Stan (primarul Municipiului Târgoviște) – secretar executiv.

La inițiativa liderului Organizației, deputatul Corneliu Ștefan, în semn de respect, la prima ședință BPJ cu noua formulă de conducere au fost invitați participe toți primarii social – democrați din județ.

“Este un important semnal de unitate și de determinare a întregii echipe a PSD Dâmbovița pentru intrarea în dispozitivul de campanie electorală, în perspectiva câștigării alegerilor locale. Discuțiile cu toți colegii noștri au cristalizat opinia unei echipe omogene și decisă abordeze alegerile locale cu încredere și cu gândul numai la victorie!“, a mărturisit deputatul Corneliu ȘtefanPreședinte PSD Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.