February 25, 2020
News Ticker

Acuzații PSD! Prefectul de Dâmbovița i-a certat pe reprezentanții ISU că au dat prea multe avertismente și prea puține amenzi

Liderii PSD Dâmbovița, din nou, au lansat un atac dur la adresa noului Prefect, Aurelian Popa ! Astfel, după ce a fost acuzat încearcă racoleze primari pentru PNL, reprezentantul Guvernului în teritoriu este ținta unui nou atac din partea oficialilor PSD, care susțin , la ședința de bilanț a conducerii Inspectoratului pentru Situații de Urgenta Basarab I Dâmbovița, Aurelian Popa i-ar fi certat pe reprezentanții ISU ar fi dat prea multe avertismente și prea puține amenzi (Sic !). Mai mult decât atât, prefectul județului ar fi luat foc pe marginea absenței primarilor PSD de la reuniune, care primari ar fi fost prezenți în sediul Consiliului Județean Dâmbovița la o dezbatere pe tema bugetului pentru anul 2020.

“Prefectul județului Dâmbovița le-a ordonat reprezentanților ISU termine cu avertismentele și aplice amenzi, atât persoanelor fizice, cât și juridice(…) Vreau -i transmit primarii PSD, la ora 09:00, erau prezenți în sediul Consiliului Județean Dâmbovița pentru o consultare pe tema bugetului (…) Noi, cei din PSD Dâmbovița, niciodată nu vom fi de acord cu aplicarea acestui mecanism coercitiv. În loc vorbească de acțiuni de prevenție, prefectul județului Dâmbovița își permite -i certe pe cei de la ISU au dat prea multe avertismente și prea puține ameni !”, a declarat deputatul Corneliu ȘtefanPreședinte PSD Dâmbovița.

“Domnule Prefect, primarii nu sunt subordonați prefectului ! Ați depășit limita legală ! Nu sunteți nici agent constatator, faceți individualizarea sancțiunii contravenționale, s-au dat prea multe avertismente și prea puține amenzi. Lăsați ISU în pace ! Dacă ne mai căutați și întrebați de noi, dăm share location !”, a adăugat Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, Președinte PSD Târgoviște și Secretar Executiv PSD Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.