August 8, 2020
News Ticker

PSD Dâmbovița acuză! PNL vrea să arunce România în haos!

Rovana Plumb

Comunicat de presa

 

Din păcate, anul 2020 a debutat cu o criză majoră în politica internațională. România este membră a Uniunii Europene și a NATO iar problemele mari de pe scena internațională ne pot afecta și pe noi.

În acest context geopolitic complicat, guvernul Orban vorbește de alegeri anticipate. Practic, PNL vrea să arunce România în haos, pentru câteva luni bune, din cauza unor ambiții politicianiste.

PNL își dorește organizarea alegerilor anticipate înainte de 1 septembrie 2020, pentru că vrea să anuleze majorările punctului de pensie și a salariilor din învățământ, fără a suporta sancțiunile la vot din partea românilor.

Acest tip de mișcare eminamente politicianistă nu face decât să prezinte România ca o țară în derivă. Din acțiunea PNL au de pierdut toți românii pentru că instabilitate înseamnă creșterea cursului de schimb leu-euro, împrumuturi  și facturi mai mari.

Le transmitem celor din PNL că acum ei sunt la guvernare și când ești la guvernare trebuie să-ți asumi conducerea țării!  Sloganurile nu mai funcționează, trebuie să faci treabă!

 

PSD Dâmbovița

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1