March 29, 2024
News Ticker

Departamentul pentru Sănătate Publică-Guangxi! Delegație din China, în vizită la Consiliul Județean Dâmbovița din Târgoviște

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a primit , vizita unei delegații din partea Departamentului pentru Securitate Publică din Guangxi (Republica Populară Chineză).

Întâlnirea s-a concentrat pe teme precum: aplicații inovatoare din domeniul tehnologiei inteligenței artificiale pentru managementul situațiilor de urgență din mediul urban, servicii municipale inteligente, construirea sistemului de supraveghere video stradală Smart City Camera, sporirea siguranței sociale și a securității comunităților prin prevenirea eficientă a infracționalității.

Delegația chineză a fost condusă de Tang Bin, Secretarul General Adjunct al Partidului și director general adjunct al Departamentului pentru Securitate Publică din Guangxi, și Mao Jun, Director al Inspectoratului de Poliție, Departamentul pentru Securitate Publică din Guangxi. Din delegație au făcut parte și reprezentanți ai Diviziei Știință și Tehnică și ai Forțelor Speciale ale Poliției – Departamentul pentru Securitate Publică din Guangxi, dar și ai Biroului pentru Siguranță Publică din Nanning.

Președintele Alexandru Oprea a făcut o prezentare a județului Dâmbovița atât din punct de vedere geografic, administrativ, economic, cât și al serviciilor de siguranță și ordine publică asigurate de instituțiile la nivel local, județean și național și, în plus, a amintit că la nivelul județului Dâmbovița, dar și al orașelor Târgoviște și Pucioasa există acorduri de cooperare la nivel regional și local cu Provincia Guangxi și orașe din această provincie, menite să creeze cadrul unor viitoare cooperări în diferite domenii de activitate.

Și cu acest prilej, președintele Alexandru Oprea a precizat că autoritățile județene încurajează eventualii investitori chinezi, care vor să realizeze investiții în județul nostru.

Reprezentanții Provinciei Guangxi au fost interesați și de domeniul infrastructurii rutiere, de programele de finanțare europeană, cât și de proiectele pe care administrația județeană dâmbovițeană le are în derulare.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1