June 1, 2020
News Ticker

Scandal la CJD! Aleșii PNL se opun investițiilor la CarpatMontana, Parcuri Industriale și Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița

Scandal la ședința Consiliului Județean Dâmbovița! Aleșii PNL au votat împotriva proiectelor de hotărâre care vizau majorarea capitalului social (investiții) la CarpatMontana (cu investiții la Cabana Gâlmă, Zănoaga, Căprioara etc), Parcul Industrial Moreni (construcția a 2 hale), Parcul Industrial Priboiu (construcția a 2 hale) și la Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița, care dorește devină operator regional și care derulează cel mai mare program de investiții postdecembrist dâmbovițean cu fonduri europene, în valoare de 396 milioane de euro pentru 57 de localități pe POIM (Programul Operațional Infrastructura Mare).

Așadar, toate cele 4 proiecte de hotărâre (nr. 32, 33, 34 și 35) care vizau majorări de capital pentru cele 4 societăți comerciale au trecut doar cu votul consilierilor județeni PSD (21), aleșii PNL votând împotrivă (11) și 1 abținere (Aurelian Popa – PNL). Aleșii PNL au invocat slaba capacitate manageriala a membrilor CA de la primele 3 societăți comerciale, dar și economii la bugetul Consiliului Județean Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1