June 14, 2024
News Ticker

Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Grupurile transpartinice nu sunt rele, păcat că nu prea sunt!


Peste tot în lume există dialog și cooperare, dincolo de limitele unui partid, unei ideologii sau a unei opțiuni!

Și, este normal să fie așa, pentru a nu lăsa limitările ideologice să omoare colaborarea, bunele proiecte, interesele majore ale unui oraș și județ, doar din orgolii de partid și de doctrină!

Viața și mai binele alegătorilor sunt mai importante decât orice și trebuie să primeze în fața intereselor partizane.

Cred în mai binele acestor locuri și mai cred că interesul de partid și cel personal nu trebuie să primeze înaintea binelui și moralității publice! Ca să fii, trebuie să vrei și apoi să poți, dar mai ales să ai coloană vertebrală. Caracterul, moralitatea, echilibrul și înțelepciunea nu le găsești la piață, nu le poți cumpăra, ci numai învăța și exersa, desigur, dacă nu cumva resursa ți s-a consumat.

Avem nevoie de patrioți, de oameni care să vadă dincolo de logica, doctrina și interesele de partid, de oameni care să fie alături de acest popor ce se zbate în multe nevoi și frămânări, să-l iubească, să-l respecte și mai ales să-l ajute!

Vrem un viitor pentru acest oraș și pentru acest județ, vrem un viitor așa cum se cuvine pentru țara noastră, așa după cum îl merită, demn de jertfa înaintașilor noștri!

Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1