June 14, 2024
News Ticker

Liderul ADN, Cătălin Ivan! Sute de mii de români sunt sclavi pe plantații!


Cătălin Ivan despre fenomenul sclaviei moderne care afectează un număr prea mare de români:

„Sute de mii de români sunt sclavi la propriu, nu la figurat, pe plantații, în fabrici, în abatoare din Germania, Franța și Italia. Sunt luați din satele românești, sunt urcați în microbuze, duși acolo, lăsați fără acte, fără bani, ținuți efectiv în lagăre înconjurate cu sârmă ghimpată și puși să muncească pentru firme care obțin un profit imens având o forță de muncă foarte ieftină și fără drepturi.

Dar problema principală este că instituțiile statului român cunosc această realitate. Există o complicitate tacită între instituțiile din România și instituțiile din afara țării!

Cei de afară tac complice pentru că beneficiază de pe urma acestei forțe de muncă, ai noștri tac pentru că nu vor să-i supere pe cei de afară sau poate din incompetență, nu știu. Încă nu avem răspunsuri de ce tac ai noștri.

Ideea este că un subiect atât de grav, care afectează sute de mii de români direct și milioane de români, indirect, cu familiile lor, cu cei dragi lor, nu este abordat deloc, nici de președintele României, nici de prim-ministrul României, de nimeni din guvernul României sau din Parlamentul național“.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1