February 25, 2020
News Ticker

Arhiepiscopia Târgoviștei! Examen de capacitate preoțească, sesiunea Octombrie 2019

 Marți, 8 octombrie 2019, Arhiepiscopia Târgoviștei organizează Examenul de capacitate preoţească, sesiunea de toamnă. La examen, se pot prezenta licenţiaţii în teologie si absolventii de Master in Teologie, specializarea teologie ortodoxă pastorală, fii duhovniceşti ai Eparhiei noastre, care îndeplinesc condiţiile canonice, statutare şi regulamentare bisericeşti în vederea hirotoniei.

Înscrierea candidaţilor va avea loc până la data de 7 octombrie 2019, ora 11. Dosarele de concurs se vor depune la Secretariatul Centrului eparhial. Anterior examenului de capacitate, se va susţine, în data de 7 octombrie, testarea psihologică, începând cu ora 14.00, la Centrul eparhial. Proba scrisă a Examenului de capacitate preoţească va avea loc în ziua de 8 octombrie 2019, la ora 8.00, iar examinarea orală va începe în aceeaşi zi, de la ora 10.00. Ambele probe se vor desfăşura la sediul Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Informaţii despre actele necesare pentru înscriere şi tematica pentru examen, se regăsesc la avizierul Centrului eparhial, precum şi pe site-ul Arhiepiscopiei Târgoviştei, accesând adresa www.arhiepiscopiatargovistei.ro, secţiunea Info Utile.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.