April 5, 2020
News Ticker

Autentic de dreapta! Partidul Alternativa Dreaptă a devenit realitate politică

Prin Sentința Civilă nr. 53/DEC/P a Tribunalului București, pronunțată în ședința publică din 09.08.2019 și rămasă definitivă și irevocabilă prin neapelare, Partidul „Alternativa Dreaptă” a devenit o realitate în viața politică românească.

Partidul Alternativa Dreaptă este primul partid românesc autentic de dreapta.

Suntem conservatori și pro-occidentali, împletind cultura occidentală fondatoare a Europei cu tradițiile românești.

Credem în Dumnezeu, în patrie, în familia naturală, în statul minimal și in libertatea individuală.

Suntem europeni, însă refuzăm amenințarea “falsei Europe”, așa cum este definită în Declarația de la Paris din anul 2017 și ne dorim o Europă în care să putem crede. O Europă care nu se îndreaptă spre dezintegrare și deconstrucție identitară, abandonâdu-și principiile fondatoare și refuzându-și originea creștină.

Așa cum reiese din Statutul nostru, împărtășim valorile și principiile de dreapta, conservatoare, creștin-democrate și clasic liberale, urmărim respectarea valorilor universale ale libertății umane, respectarea valorilor tradiționale ale poporului român și înfăptuirea justiției și ne propunem, ca misiune, crearea unei societăți capitaliste moderne în România, bazată pe dezvoltare economică, stat de drept, guvern minimal, instituționalism democratic.

Vrem să edificăm o societate bazată pe principiile solidarității, libertății, dreptății și responsabilității.

Facebook Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Apel la respect față de TOȚI românii! AD, scrisoare deschisă adresată Președintelui României | Stiri Targoviste - Dambovita

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.