January 22, 2020
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Trupele speciale, intervenție în forță pentru aplanarea unui conflict, la Bălteni

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la un eveniment petrecut pe raza localității Bălteni, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița precizează:

În această dimineață, în jurul orei 09:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe drumul național 71, în zona satului Bălteni, are loc un conflict între mai multe persoane.

De îndată, la nivelul poliției a fost constituită echipa operativă, iar la fața locului s-au deplasat efective de poliție, însoțite de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și jandarmi, care au intervenit pentru aplanarea conflictului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat ar fi fost lovit în zona capului de o piatră aruncată de vecinul sau, un tânăr de 27 de ani, din localitate.

Partea vătămată nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale și nu a formulat plângere penală împotriva vecinului său.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.