September 20, 2019
News Ticker

Bike Show – Mica Buclă! Turul Ciclist al României, la Târgoviște

Turul Ciclist al României sau Mica Buclă este cea mai importantă competiție ciclistă desfășurată pe teritoriul României. Aceasta este organizată de Federatia Romana de Ciclism.
Vor fi multe activități pentru copii și nu numai, vineri la 15:00 – 21:00 la Complexul Turistic de Natație Târgoviște

1. Activități bicicletă
Slow Bike
Un atelier pentru ¨pasionații de viteză”. Ultimul care traversează linia de sosire câstigă.

Speed Race:
Dacă îți place să îți depășești limitele atunci acesta este atelierul potrivit pentru tine. Un traseu cu obstacole gata să fie depășite de către cei mai îndrăzneți cicliști.

Atelier Siguranța Biciclistului:
Începe școala iar tinerii vor lua cu asalt străzile spre unitățile de învățământ. Mulți dintre ei vor face acest lucru pe bicicleta lor favorită. Acest atelier îi va învăța multe lucruri care îi poate proteja în situații periculoase atunci când merg pe bicicletă.

Show Acrobație pe bicicletă:
Gabi Orban are trei recorduri mondiale, omologate de Guinness World Records și patru titluri naționale la mountain bike trial. El va face show în fiecare locație în care vom ajunge.

Concurs copii
În Târgoviște vom desfășura concursuri pentru copii iar mai multe detalii găsiți pe pagina destinată acestora – http://turulromaniei.com/regulament-cursa-copiilor/

2. Entertainment
DJ
Calitate unui eveniment de ciclism ține foarte mult de muzica ce întreține atmosfera la linia de sosire. Fiecare detaliu stă în mâinile și abilitățile unui om iar in cadrul evenimentelor Turului României veți avea parte de un show total din partea unui DJ profesionist.

Fotonomat:
Fotonomatul este o variantă modernă a unei cabine foto, doar că nu are pereți, ci este deschisă; astfel distracția este la vedere și invită în mod natural publicul să participe. Fotonomat vine la pachet cu o generoasă recuzită amuzantă pentru invitați și un fundal potrivit cu evenimentul.

Vă așteptam!

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.