January 22, 2020
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Bilete și acreditări pentru presa la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe

AFC Chindia Târgoviște anunță că astăzi vor fi puse în vânzare la casele arenelor din Târgoviște și Ploiești, dar și online, pe myticket.ro, biletele pentru jocul cu Sepsi OSK, programat sâmbătă, 14 septembrie, ora 18.30, pe stadionul Ilie Oană (Ploiești), în cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Prețuri bilete Chindia – Sepsi

Tribuna 0 – 20 lei

Tribuna I – 15 lei

Tribuna a II-a – 12 lei

Biletele pot fi achiziționate și online.

Programul caselor de bilete:

Stadionul Eugen Popescu: marți, 12.00-16.30, miercuri, joi, vineri, 9.00 – 16.30, sâmbătă, 09.00 – 12.00

Stadionul Ilie Oană: marți, 12.00-16.30, miercuri, joi, vineri, 9.00 – 16.30, sâmbătă, 09.00 – 18.30

IMPORTANT: Clubul nostru pune la dispoziția suporterilor care doresc să facă deplasarea la Ploiești două autocare, transportul fiind gratuit. Înscrierile se fac doar la stadionul Eugen Popescu, după achiziționarea biletului la meci. Plecarea este programată sâmbătă, ora 16.30, din fața stadionului.

Vă așteptăm la meci! 

 

Jurnaliștii care doresc să participe la partida dintre Chindia Târgoviște și Sepsi OSK, programată sâmbătă, 14 septembrie, ora 18.30, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, contând pentru etapa a IX-a a Ligii I, sunt rugați să trimită solicitările de acreditare până vineri, 13 septembrie, ora 13.00, pe adresa de mail media@afcchindiatargoviste.ro.

Așteptăm cereri din partea entităților media, care vor conține: numele și prenumele jurnaliștilor pentru care se solicita acreditari, trustul de presă pe care îl reprezintă, tipul de acreditare (masa presei sau foto) și copie după legitimațiile de serviciu vizate la zi. Acreditările vor fi distribuite în limita locurilor disponibile.

Orice solicitare efectuată după termenul amintit mai sus NU va fi luată în considerare. 

Acreditările vor putea fi ridicate în ziua meciului, sâmbătă, începând cu ora 17.00, exclusiv de la casa de bilete a stadionului Ilie Oană (Ploiești), în baza unui document de identitate.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.