July 11, 2020
News Ticker

Ajută și TU! Ioana, tânăra de 21 de ani din Târgoviște, are nevoie de sprijinul nostru

Dragilor, o asemenea luptă nu poate fi dusă de unul singur! Donați, vă rugăm, fiecare bănuț contează!
“Ioana este o tanara de 21 ani din Targoviste, care visa, ca orice persoana de varsta ei, la un viitor fericit si implinit. Desi nu se gandea vreodata ca ceva avea sa ii schimbe viziunea, recent a primit o veste devastatoare, a fost diagnosticata cu leucemie acuta mieloblastica. Ioana se afla intr-o stare delicata si este internata la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”. In prezent Ioana a inceput tratamentul cu citostatice si transfuziile cu sange, intrucat organismul sau trebuie pregatit pentru un viitor transplant medular.

Pe langa vestea privind aceasta boala crunta, Ioana trebuie sa suporte o parte din tratament din fonduri proprii. Avand in vedere ca pentru acest tip de boala, tratamentul este de durata si costurile pe masura, Ioana are nevoie de ajutorul nostru.”

Donațiile se pot face aici: https://gogetfunding.com/ioana-are-nevoie-de-tine/

Sursa- Silvia Ciobanu

Facebook Comments

1 Comment

  1. Cum putem afla ca acest caz este real si cum putem sa stim ca donatiile in intregime ajung la ea? M.ar interesa un nr de cont, un contact al ei sau al familiei! Imi cer scuze pentru indoieli dar am mai donat si in alte cazuri si postarile au disparut subit! Va multumesc, multa sanatate!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1