February 19, 2020
News Ticker

Fundația Sportis Târgoviște! Voluntarii în Acțiune, proiect finanțat de Direcția pentru Sport și Tineret Dâmbovița

În perioada 29.07 – 23.08.2019, Fundația „Sportis” Târgoviște derulează proiectul de tineret “VOLUNTARII ÎN ACŢIUNE”, proiect organizat cu finanțare de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița, în urma Concursului Local de Proiecte de Tineret – 2019.

Scopul proiectului a fost acela de a încuraja participarea tinerilor cu domiciliul în judeţul Dâmboviţa la activităţi specifice de voluntariat în domeniul ecologiei şi protejării mediului.

Practic, s-a desfășurat o acțiune de ecologizare a unei zone turistice frecventate de mulţi turişti şi cu potenţial de dezvoltare, respectiv  Cota „1000” – Cabana „Bolboci” – Cabana „Padina” – Peştera „Ialomiţei” (Parcul Naţional „Bucegi”) din localitatea Moroeni, judeţul  Dâmboviţa.

Cei 30 de elevi voluntari au participat la activităţi practice de igienizare, respectiv de colectare a cel puţin 240 de saci de gunoaie şi deşeuri. Gunoaiele colectate au fost transportate la groapa de gunoi de către reprezentanţii Primăriei Moroeni, ca parteneri în cadrul acestui proiect de tineret.

Tinerii participanți au provenit din următoarele localităţi dâmbovițene: Doiceşti, Guşoiu (Glodeni), Hăbeni (Bucşani), I.L Caragiale, Dărmăneşti, Mărginenii de Sus (Dărmăneşti), Vlădeni.

Proiectul “VOLUNTARII ÎN ACŢIUNE”, a fost finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița în urma Concursului Local de Proiecte de Tineret – 2019  și a fost  organizat de către Fundația ”Sportis” Târgoviște, în parteneriat cu Primăria Moroeni.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.