February 27, 2021
News Ticker

Dâmbovița Mall Târgoviște! 6 săli de cinema, 150 de magazine, peste 1100 de locuri de muncă

Veste excelentă în această dimineață! Încep lucrările la “Dâmbovița Mall”, primul centru comercial modern din Târgoviște!

În urmă cu aproximativ o oră, am avut onoarea de a anunța, alături de domnul Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și de reprezentantul Prime Kapital, investitorul privat, începerea, chiar de săptămâna viitoare, a lucrărilor de construcție a primului centru comercial modern din oraș, „Dâmbovița Mall”.

Proiectul reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.

Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber .

Astfel, nu mai puțin de 6 săli de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Băneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, toate acestea reprezintă numai câteva dintre reperele proiectului.

Noua investiție va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paletă foarte largă de profesii.

În paralel, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat rețeaua de canalizare și continuă execuția drumului de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I și strada Petru Cercel.

Tot în zonă, Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finanțare pe fonduri europene) și vor fi realizate locuințe ANL.

Prin acest proiect, marcam debutul celei mai importante etape de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1