December 3, 2022
News Ticker

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan: “PSD merită un vot consistent de încredere!”

Dragi târgovișteni,

Dăm astăzi startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare și mesajul meu vine să întărească o convingere în rândul românilor: Partidul Social Democrat rămâne forța politică nr. 1 a României.
Lucrurile bune din România sunt parte a unui parcurs mai larg, iar o echipă puternică trimisă la Bruxelles înseamnă o forță în plus aici, în țară. Înseamnă o forță în plus aici, în Dâmbovița, în Târgoviște.
Vă vorbesc deschis și direct, așa cum m-ați cunoscut și cum vă cunosc. Am avut de la început o legătură primar – cetățean bazată pe corectitudine, respect, decență și reciprocitate. V-am cerut încredere și mi-ați acordat-o cu generozitate, punând voi temelia unei schimbări radicale în dezvoltarea capitalei de județ. Voi sunteți co-autorii tuturor lucrurilor bune care s-au întâmplat în orașul nostru în ultimii 4 ani de zile și, dacă e să priviți retrospectiv la schimbarea care s-a produs, să fiți mândri că voi ați făcut-o posibilă.
În urmă cu 3 ani vă ceream un vot de încredere pentru a încerca să dăm o șansă acestui municipiu. Și v-am spus că #NuAvemTimpDeJoacă, pentru că Cetatea ne obligă să-i onorăm trecutul imens. Ce s-a întâmplat în acești 3 ani a fost incredibil și puțini credeau că putem ține acest ritm de efort continuu. Municipiul s-a transformat în toate privințele, a devenit mai luminos, mai ofertant din punct de vedere al confortului urban, mai atrăgător. Și, cel mai important, zone care păreau abandonate total (unele chiar în cartiere cu pretenții) au fost readuse la viață și date în folosință prin reabilitări urbane complete.
Nu sunt vorbe pe hârtie, ci fapte probate cu cifre. Câteva exemple:
• Prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), cu sprijinul Guvernului României, am accesat în ultimii 3 ani nu mai puțin de 43 de proiecte în valoare totală de 38 milioane lei!
• Prin programe cu fonduri europene, am depus, până astăzi, 12 proiecte și am semnat, deja, 4 contracte de finanțare. Valoarea totală a investițiilor cu bani europeni depășește 100.000.000 euro!
Avem investiții în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, locuri de joacă, în infrastructura socială și, foarte important, avem cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli, licee. Avem deschise, deja, zeci de șantiere de investiții și vor urma alte câteva zeci. Pentru că dezvoltarea se face cu ziduri noi, cu transpirație, cu sacrificiu.
Nu voi face acum descriere fiecărui proiect, pentru că voi fi acolo, în mijlocul dumneavoastră, pe fiecare șantier, la fiecare zid construit, la fiecare săpătură de buldozer. Am fost învățat că munca e în teren, nu la birou și așa vreau să-mi duc mandatul.
Sigur, toate astea au fost și sunt posibile pentru că muncim în echipă. Iar echipa mea e formată din oameni buni și inimoși, din oameni care au înțeles să sprijine municipiul Târgoviște. Și vreau să-i mulțumesc doamnei Rovana Plumb pentru tot ajutorul pe care ni l-a acordat în accesarea de proiecte, atât pe filieră guvernamentală, cât și, în mod direct, pe programe europene. Vreau să mulțumesc Guvernului Partidului Social Democrat care a înțeles să dedice o mare parte din fonduri dezvoltării de infrastructură în comunități.
Vedeți dumneavoastră, nimic nu se face de unul singur și nimic trainic nu se face decât cu multe mâini aduse împreună. De aceea, e de datoria mea să spun că, pe 26 mai, Partidul Social Democrat merită un vot consistent de încredere. Pentru că nu putem schimba lucrurile fundamental decât având o echipă câștigătoare pe toate fronturile: aici, la Târgoviște, la Dâmbovița, în România, în Europa. O victorie pe linie în toate aceste puncte va da și măsura forței noastre.
Haideți să fim cu toții parte a unui succes important și să ne dăm noi înșine șansa de care avem nevoie! România Merită Mai Mult!

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, Președinte PSD Târgoviște și Secretar Executiv PSD Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1