August 23, 2019
News Ticker

CLM a aprobat bugetul Primăriei Târgoviște! Investiții de 4 ori mai mari decât anul trecut

În ședința Consiliului Local Târgoviște, a fost aprobat bugetul orașului nostru aferent anului 2019.

Cu o valoare a investițiilor de 4 ori mai mare decât cea din anul precedent, cu o valoare a proiectelor cu finanțare din fonduri nerambursabile (PNDL și fonduri europene) de 316.940.000 lei, din care peste 75.000.000 lei destinate învățământului, bugetul din acest an asigură o dezvoltare accelerată a municipiului Târgoviște. Avem investiții în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piete publice, în infrastructura socială și, foarte important, avem cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli, licee. Avem deschise, deja, peste 20 de șantiere de investiții și vor urma alte câteva zeci.

Nu pot să nu remarc părăsirea sălii de ședință de către consilierii locali PNL, chiar la punctul de pe ordinea de zi care viza bugetul, “supărarea” acestora fiind motivată de faptul că nu am fost de acord să cheltuim în mod nejustificat peste 8.000.000 lei pentru achiziția a 4 autobuze, în condițiile în care deja, la data de 19.02.2019, Primăria Târgoviște a lansat licitația pentru achiziționarea a nu mai puțin de 28 de autobuze noi, ecologice, pe bani europeni.

În aceste condiții, fără votul consilierilor locali ai Partidului Social Democrat, ar fi fost blocate toate proiectele de dezvoltare a municipiului Târgoviște, cu urmări greu de imaginat.

Sunt convins că târgoviștenii vor avea capacitatea de a sancționa iresponsabilitatea administrativă a unor consilieri locali care au uitat deja că legea și jurământul depus la preluarea mandatului îi obligă să facă tot ceea ce stă în puterile și priceperea lor pentru binele locuitorilor municipiului Târgoviște.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.