April 20, 2024
News Ticker

Arhiepiscopia Târgoviștei! Faza Eparhială a Concursului Național Catehetic Hristos: Sufletul Satului Meu!

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a premiat vineri, 19 aprilie 2019, la Catedrala din Tâgoviște, grupele de cateheză ale parohiilor câștigătoare din cadrul etapei eparhiale a Concursului Național Catehetic „Hristos: sufletul satului meu”, după ce a avut loc, mai înainte, la Mânăstirea Stelea din Tâgoviște, evaluarea protofoliiilor celor 15 grupe de cateheză ale parohiilor câștigătoare la faza pe protoierii.
Grupele catehetice premiate sunt de la: Parohia Gheboia – locul I, Parohia Izvoare – locul al II-lea, și Parohia Vișina II- locul al III-lea. Elevii au primit premii în bani, diplome, cărți, precum și o tabără de vară la Centrul Cultural-Social de la Mânăstirea Peștera, pentru cei 30 de elevi clasați pe locul I.
Cu acest prilej, elevii participanți au vizitat Catedrala Mitropolitană și mânăstirile Stela și Viforâta, la acest din urmă sfânt locaș având loc și agapa frățească.
La eveniment, au participat: Pr. dr. Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial, și Pr. dr. Ionuț Ileana, Consilier eparhial.
Concursul s-a desfășurat în perioada 21-28 martie 2019, în cadrul celor cinci Protopopiate din Arhiepiscopia Târgoviștei, fiind implicați 669 de copii.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1