June 6, 2020
News Ticker

Victorie la scor! AFC Hermannstadt 2 – FC Pucioasa 1-5

Galop de sănătate pentru FC Pucioasa în runda cu numărul 23 a campionatului! FC Pucioasa și-a arătat adevărata față și a învins, în deplasare, pe AFC Hermannstadt II, cu scorul de 5-1 (2-0). Golurile “bombonarilor” au purtat semnăturile lui Lăcău (14 – autogol), I. Constantin (30), Calofir (56), Lețu (89) și Niculăescu (90+2), iar reușita de onoare a gazdelor a fost realizată de Stanciu (88).

Jocul cu „satelitul” lui AFC Hermannstadt a fost poate cel mai bun meci făcut de elevii lui Cosmin Lunescu în partea secundă a campionatului, ținând seama de faptul că staff-ul tehnic nu a putut alinia cel mai bun “11”. Din cauza problemelor medicale și a suspendărilor, conducerea tehnică nu i-a putut folosi deloc pe Iamandache, Lungeanu Diță, Codroiu și Țilică. Mai mult de atât, după partida cu sibienii, Pucioasa i-a pierdut pentru jocul următor pe Vlada (accidentat) și I. Constantin (suspendat).

FC Pucioasa a mizat în partida cu Hermannstadt II pe o formulă de echipă alcătuită din Agachi (80 Duță) – Călin, Marina, Blas, Grigorescu – Dovleac (75 Vlada), Calofir, I. Constantin (50 Parghel), Nae (75 Călinescu) – Lețu, Niculăescu.

După succesul cu sibienii “bombonarii” au mai făcut un pas în clasament și au urcat pe locul 8, cu 32 de puncte acumulate. Etapa viitoare, pe teren propriu, FC Pucioasa va primi vizita lui CSM Alexandria, ocupanta locului 4, o echipă care la startul campionatului avea ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1