June 6, 2020
News Ticker

Eurodeputat Gabriela Zoană: “Simfonia Lalelelor – cea mai frumoasă sărbătoare a Piteștiului!”

“Am avut plăcerea să particip la  cea de-a 42-a ediție a “Simfoniei Lalelelor”, o tradiție și un eveniment de suflet pentru toți piteștenii. Anul acesta ne-au onorat cu prezența lor atât înalte oficialități de la nivelul Guvernului, cât și reprezentanți ai ambasadelor străine în România.

Pentru piteșteni, “Simfonia” care se desfășoară anual în luna aprilie a devenit o tradiție ce aduce bucurie timp de trei zile. An de an, orașul devine capitala florilor și artei prin intermediul paradelor copiilor, prin intermediul minunatelor expoziții în aer liber, manifestărilor sportive și științifice, spectacolelor Filarmonicii și proiecțiilor de film.

Pe lângă tradiționala paradă a florilor, anul acesta Primăria Municipiului Pitești a pregătit multe surprize pentru toți participanții. În prima parte a zilei, piteștenii au luat parte la deschiderea oficială a ,,Simfoniei Lalelelor’’ în Complexul Expozițional Casa Cărții, după care au asistat la un concert cameral.

Festivalul continuă pe toată perioada sfârșitului de săptămână, motiv pentru care invit pe această cale pe toți cei care iubesc frumosul, natura și tradițiile să vină la “Simfonia lalelelor” în orașul meu de suflet, Pitești.”

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1