May 4, 2024
News Ticker

Hai cu Promovarea! Toată lumea la stadion! Chindia Târgoviște – Dacia Unirea Brăila

Chindia Târgoviște se întâlnește astăzi, începând cu ora 17.00, cu formația Dacia Unirea Brăila. Partida se va disputa pe stadionul Eugen Popescu și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, TelekomSport 1 și Look Sport. 

Elevii pregătiți de Viorel Moldovan vin după o înfrângere, suferită în etapa trecută, pe terenul celor de la Farul Constanța, scor final 1-0. De partea cealaltă, adversarii noștri de vineri au remizat pe teren propriu cu Metaloglobus București, 2-2. Tot în runda anterioară, U Cluj a pierdut pe terenul celor de la Petrolul, cu 1-0, în timp ce Sportul Snagov a pierdut la Arad, 3-1.

În partida din turul campionatului, favoriții noștri au învins cu 1-0, grație golului înscris de căpitanul Cristian Cherchez. Chindia și Brăila s-au mai întâlnit și în ultimele două ediții ale Ligii a II-a, echipa noastră învingând în 3 din cele 4 meciuri disputate:

05.04.18 Dacia Unirea Brăila – Chindia Târgoviște 1 : 0

24.09.17 Chindia Târgoviște –  Dacia Unirea Brăila 2 : 0

25.03.17 Dacia Unirea Brăila –  Chindia Târgoviște 0 : 2

18.09.16 Chindia Târgoviște –  Dacia Unirea Brăila 2 : 0

Daniel Florea și Mihai Leca, doi dintre cei mai importanți jucători din angrenajul echipei noastre au ținut să transmită un mesaj pentru suporteri înaintea acestei confruntări.

Eu ca jucător îmi doresc la fel de mult ca și cel mai înfocat suporter să realizez acest “vis” al promovării, de aceea consider că împreună cu suporterii putem readuce Chindia în Liga 1!”, a declarat Daniel Florea.

Îi așteptăm aproape de noi pe suporteri, avem nevoie de susținerea lor. Împreună putem duce Chindia în Liga 1!”, spune Mihai Leca.

Chindia se clasează pe locul 4 în Liga 2, cu 57 de puncte, la egalitate cu U Cluj, clasată pe 3. Snagov ocupă poziția secundă, cu 59 de puncte, iar Academica Clinceni e lider, cu 61 de puncte.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1