April 25, 2024
News Ticker

Clarificări privind activitatea Direcției de Achiziții Publice din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița

Comunicat de presă

Clarificări privind activitatea Direcției de Achiziții Publice din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la activitatea Direcției de Achiziții Publice din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, pentru o corectă informare, facem următoarele precizări:

În perioada 1 februarie 2018 – 1 februarie 2019 Direcția Achiziții Publice a realizat 913 achiziții directe de  produse, servicii și lucrări.

Mai mult decât atât, Direcția Achiziții Publice a organizat și desfășurat un număr de 19 proceduri de achiziții publice pentru care au fost încheiate sau sunt în curs de a fi încheiate contracte de furnizare, de servicii și lucrări. În acest sens a fost elaborat programul anual al achizițiilor publice în baza căruia au fost organizate procedurile de achiziție, până la această dată fiind finalizate și în curs de desfășurare 4  proceduri de atribuire licitație deschisă, 14 proceduri de atribuire procedură simplificată și o procedură de atribuire negociere competitivă.

Principalele proceduri de achiziție anterior amintite vizează proiecte importante de investiții pentru județul Dâmbovița, derulate și finanțate atât prin programe cu finanțare europeană, cât și prin programe naționale.

Biroul Comunicare, Relații Externe a Consiliului Județean Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1