June 18, 2019
News Ticker

Vlad Oprea, Ripostă la Adrian Țuțuianu: “Nu noi l-am exclus din partid, ci atitudinea și comportamentul față de colegi!”

Observ că fostul meu președinte de partid nu mai poate dormi, mai nou, din cauza mea și a altor colegi!

Nu că l-ar mai lua cineva in serios, dar mă simt nevoit sa fac câteva precizări legate de Titu !

  • Am pierdut alegerile locale din 2016 pentru că m-a desemnat candidat cu 40 de zile înainte de alegeri (în 2015 si-a dat acordul să fiu schimbat din funcția de viceprimar) , când deja jumătate din organizatia de atunci cu primar cu tot fugise la alt partid , iar eu am rămas!
  • În calitate de președinte al PSD Titu,dupa ce eu am consolidat organizația, la Parlamentare am obținut un scor de 53% în condițiile in care primarul si 13 consilieri locali ai PNL au stat zi de zi pe stradă, în campania electorală!
  • Tot eu, împreună cu colegii de la Titu îl plimbam pe străzile din oraș, în cartiere, în piețe și în fabrici , când erau diverse acțiuni politice! Atunci îi plăcea și mă lăuda !
  • Văd că acum, la noul lui partid ( un fel de cimitir al elefanților) se plimbă pe la Titu prin oraș cu o epavă politică și nu-i bagă nimeni în seamă, deși citim pe facebook că s-au strâns sute de semnături în 2 ore ( una la 40 de secunde) !
  • Am auzit că acum e furios, jignește înjură și reclamă pe toată lumea, dar nu noi l-am exclus din partid, ci atitudinea și comportamentul față de colegi !

În rest…, ne vedem pe stradă , în Campanie !

Vlad Oprea – președinte PSD Titu și vicepreședinte PSD Dâmbovița

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.