June 17, 2019
News Ticker

Liderul PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, locul 1 pe liste la europarlamentare și comisar european?!

PSD este, de departe, cea mai puternică forță politică din Dâmbovița!“, sublinia primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan – liderul PSD Târgoviște și secretar executiv PSD Dâmbovița, la lucrările Conferinței Județene Extraordinare de Alegeri a PSD Dâmbovița, desfășurate la Casa de Cultură a Sindicatelor. Și, în același context, Mihai Fifor – președintele Consiliului Național al PSD și ex – Ministrul Apărării Naționale, remarcă, tot la Târgoviște, că “Ei fac zgomot, noi construim!“, cu referire la opoziție, Ministrul de Interne – Carmen Dan, precizând că “Organizația PSD Dâmbovița este puternică și va fi și mai puternică !”

Rovana Plumb – Ministrul Fondurilor Europene, a fost aleasă președintele Organizației Județene PSD Dâmbovița, Carmen Dan apreciind că “Rovana este o foarte bună colegă de partid și o foarte bună colegă de Guvern ! Să aibă putere de plumb și suflet de Rovană

Liderul PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, va deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare și va fi (și) comisar european. “Eu o voi propune pe Rovana Plumb pe primul loc pe listă pentru europarlamentare!“, a declarat Liviu Dragnea – Președintele Partidului Social Democrat și al Camerei Deputaților.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.