August 23, 2019
News Ticker

Exclusiv! Lovitură de teatru la Direcția Agricolă Dâmbovița! Află cine este noul director executiv

Schimbare de conducere la Direcția Agricolă Dâmbovița, urmare a votului unanim acordat în cadrul reuniunii noului Birou Permanent Județean al PSD Dâmbovița, prezidat de Rovana Plumb – Ministrul Fondurilor Europene. Astfel, noul director executiv al Direcției Agricole Dâmbovița este, surpriză de proporții, Ionuț Lăscaie – directorul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, care o înlocuiește pe Sânziana Ioana Bănică Manolescu.

Ionuț Lăscaie este (și) președintele Cooperației Agricole Produs în Dâmbovița, care numără peste 100 de agricultori dâmbovițeni și și-a luat, de curând, doctoratul în managementul afacerilor în agricultură.

Sunt onorat de încrederea colegilor mei și voi face foarte multe pentru agricultorii dâmbovițeni! Am în vedere, în primul rând, construirea celui mai mare Centru de Colectare și Desfacere a Produselor Agricole, prevăzut, de altfel, și în Programul de Guvernare. Avem 4 bazine în județul Dâmbovița, 3 legumicole și 1 fructifer, iar agricultorii dâmbovițeni sunt perfect îndreptățiți să beneficieze de un astfel de Centru de Colectare și Desfacere“, ne-a mărturisit Ionuț Lăscaie.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.