April 19, 2024
News Ticker

Scrisoare deschisă! Acuzații grave la Crevedia! Toți aleșii locali, invitați la IJP Dâmbovița pentru audieri

Mă numesc Toader Florin și locuiesc în com. Crevedia jud. Dâmbovița. Îmi doresc mult ca informațiile de mai jos să fie concludente pentru a se demăra o anchetă jurnalistică de amploare la Primăria Crevedia, acaparată printr-o uriașă fraudă electorală în iunie 2016 (ancheta penală în derulare la Poliția Răcari!) de un grup care supraevaluează toate achizițiile de lucrări publice și servicii publice. Astfel, un parc într-o mlaștină ( acum complet acoperit cu apă a devenit patinoar!), a costat 500.000 (cincisutemii!) EURO, lucrare publică executată de o firmă controlată de consilierul județean PSD Dinită Alexandru, cumnatul actualului președinte al CJ Argeș, Manu Dan Constantin! Este o fierbere totală în Crevedia pe fondul luptei pentru postul de viceprimar după ce consilierul PSD Dan Dumitru a demisionat din funcție dar și din partid, îngrozit de ce a făcut, ce a văzut și ce trebuia să execute!


Primarul Petre Florin, demisionar din UNPR dar susținut de Tutuianu Adrian, primar condamnat definitiv la închisoare cu amânarea executării pedepsei conform  Hotărâre  64/2016  12.02.2016 dată în dosarul penal nr. 75/284/2016, în luna decembrie 2018, a primit de la societatea care a preluat Avicola Crevedia o cantitate de 20 (douăzeci) tone de pui pe care i-a împărțit crevedienilor, ajutat fiind de unii consilieri locali, de consilierul personal al acestuia, Gheorghe Ștefan Viorel (un fost consilier PSD!) și de angajați ai primăriei.

Operațiunea “Puiul 2018” s-a desfășurat noaptea, ca hoții, cu mașinile primăriei dar și cu mașinile personale ale consilierilor. Nici preoții parohiilor din comună nu sunt străini de operațiune, implicându-se activ ca și în cea din 2012, a lui Florin Popescu în cârdășie cu fostul primar al Crevediei, Florin Teodorescu.

Săptămâna viitoare, începând de luni, au fost invitați la sediul IPJ Dâmbovița pentru audieri toți consilierii locali și anume:

1. ALECU ALEXANDRU UNPR
2 BANICA ION PNL
3 DUMITRU DANUT PSD
4 COSTACHE CARMEN-NICOLETA PSD
5 GULIANU COSTEL PNL
6 IANCU GHEORGHE-ADRIAN PSD
7 ION COSTIN-GABRIEL UNPR
8 JELOAICA IONUT UNPR
9 MATACHE EMANOIL PSD
10 MIHAILA MARIANA ALDE
11 MINEA-IFTIMIU ADRIANA UNPR
12 PANA ION PNL
13 SIMION VASILE UNPR
14 VASILESCU MIRCEA PSD
15 DAWOUD RODICA ALDE

Domnul Gabriel Oprea, președintele UNPR este foarte îngrijorat de anchetă și i-a transmis președintelui filialei Dâmbovița ca subiectul să nu ajungă la presă!

De poliție și procuratura pare că nu au teamă, la IPJ Dâmbovița fiind dosare nesoluționate din 2013!

Succes în demersul dumneavoastră, presa rămânad singura redută de luptă împotriva corupției!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1