June 21, 2019
News Ticker

Tic Tac 7! Inglorious Bastard?! Viceprimarul Târgoviştei, Cătălin Rădulescu, legături periculoase?!

Continuăm serialul “dedicat” viceprimarului Municipiului Târgoviște, Cătălin Rădulescu, acuzat de legături periculoase și implicări nefirești în derularea unor proiecte de dezvoltare a fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești.

Al 7-lea episod Tic Tac se rezumă (doar) la 5 întrebări la care domnia sa ne poate oferi răspuns pe adresa de email fără nicio problemă:

  1. Este adevărat că DIICOT a început urmărirea penală în personam pentru Cătălin Rădulescu, Daniela Popa și Ciprian Stănescu?!
  2. Este adevărat că Rădulescu Cătălin a petrecut Revelionul la un hotel de lux, refugiat în munți, departe de lumea dezlănțuită, alături de liderii celor 3 firme pe care le protejează – Betonissima, Mineral Sort și ASU Construct?!
  3. Este adevărat că Rădulescu Cătălin a achiziționat bolidul de lux (Touareg), care nu figurează în Declarația de Avere, de la un afacerist local cu probleme în ceea ce privește o concesiune?!
  4. În câte plângeri penale este implicat numele lui Cătălin Rădulescu și care este stadiul acestora?!
  5. Este adevărat ca Rădulescu Cătălin a semnat procesul verbal de contravenție în calitate de reprezentant SC Mineral Sort SRL?!

În cazul în care toate aceste întrebări beneficiază de un fundament real, credeți că Rădulescu Cătălin (mai) merită să dețină funcția de Viceprimar al Municipiului Târgoviște ori orice altă funcție publică?!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.