June 4, 2020
News Ticker

DGASPC Dâmboviţa! Daruri pentru copii, la Centrul Creştin – Social Târgovişte

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Arhiepiscopia Târgoviștei, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, a dăruit cadouri, constând în îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri, pentru 22 copii/tineri de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte “Floare de Colţ” și pentru 8 copii de la Căminul Social de Tip Familial “Sfântul Ierarh Nicolae“, din cadrul Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină.

La evenimentul din data de 20.12.2018 au mai participat Cristiana Bucur, director general DGASPC Dâmbovița, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Târgoviștei și ai presei locale.

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon a transmis mesaje spirituale copiilor și adulților prezenți, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun.

În această perioadă, în fiecare centru din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, copiii și adulții sunt implicați în activități recreative și de socializare, bucurându-se de cadouri și participând la mese festive.

Mulțumim tuturor sponsorilor și persoanelor fizice care au fost alături de toți beneficiarii noștri în această perioadă şi urăm tuturor sărbători fericite alături de cei dragi.

La mulți ani!

    

Director general,

ing. Cristiana Bucur

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1