August 22, 2019
News Ticker

Drept la replică! Viceprimarul Târgoviştei, Cătălin Rădulescu: “Nu am nicio legătură cu Betonisima, Mineral Sort şi ASU Construct!”

Cătălin Rădulescu

Având în vedere articolul cu titlul Tic Tac! Bombă cu ceas la Primăria Târgovişte! Plângere penală împotriva viceprimarului Cătălin Rădulescu”, publicat pe site-ul www.ripostapenet.ro în data de 04.12.2018, pentru corecta informare a opiniei publice, vă transmit următorul drept la replică în vederea publicării în aceleași condiții editoriale.

  1. Materialul este o înșiruire halucinantă de minciuni, de lucruri care sfidează oice reper de adevăr, logică sau plasare în timp a acțiunilor.
  2. În România anului 2018, oricine poate să facă o plângere penală, fără ca acest aspect, neconsolidat de alte consecințe, să aibă vreo relevanță din punct de vedere juridic sau moral.
  3. Introducerea numelui meu în managerierea proiectelor care au vizat cele două PIDU-uri și Complexul Turistic de Natație este cel puțin absurdă și de evidentă rea-credință. Am dobândit calitatea de viceprimar al municipiului Târgoviște în luna martie 2017, moment în care proiectele respective erau finalizate de mai bine de 6 luni de zile.
  4. Nu am cunoștință de nicio acțiune îndreptată împotriva mea din partea constructorilor care au câștigat contractul privind centura municipiului Târgoviște. Dar, dacă există o asemenea reacție, ea se poate traduce prin nervozitatea în care au ajuns respectivii, în condițiile în care, nerespectându-și contractul, vor suporta consecințele legale ce derivă de aici, inclusiv plata penalităților de întâziere de 65.000/zi. În ciuda atacului disperat, îi asigur din nou că Primăria Târgoviște nu va face nicio concesie pe acest subiect.
  5. Nu am nicio legătură cu cele 3 firme menționate: Betonisima, Mineral Sort și ASU Construct. Pentru a răspunde punctual, la lucrările de execuție a Grădiniței nr. 9 s-au prezentat doar două firme, ASU Construct oferind prețeul cel mai mic. Lucrările au fost finalizate în termen și fără probleme de execuție.
  6. Caietele de sarcini sunt responsabilitatea Compartimentului de specialitate al Primăriei, neputând eu să le influențez în niciun fel. Adaug că, la acest moment, administrația municipală se confruntă cu o lipsă acută de constructori pentru multe dintre lucrările pe care le are de executat.
  7. Am considerat oportun să lămuresc câteva aspecte punctuale. Pentru restul de minciuni, bârfe, zvonuri prezentate drept „informații de presă” nu pot să răspund, fie și pentru că ar trebui să mă cobor la acel nivel. Îmi rezerv, însă, dreptul de a folosi toate mijloacele pentru a îndrepta o situație care aduce atingere imaginii subsemnatului și a instituției pe care o reprezint.

 

Cătălin Rădulescu

Viceprimar al municipiului Târgoviște

Facebook Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Episodul 2! Ce avem noi aici?! Noi dovezi în cazul Viceprimarului Târgoviştei, Cătălin Rădulescu
  2. Episodul 2! Ce avem noi aici?! Noi dovezi în cazul Viceprimarului Târgoviştei, Cătălin Rădulescu – Generatia9

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.