January 26, 2020
News Ticker

Tic Tac! Bombă cu ceas la Primăria Târgovişte! Plângere penală împotriva viceprimarului Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu

Acuzații devastatoare la adresa viceprimarului Municipiului Târgoviște, Cătălin Rădulescu, urmare a unui memoriu depus la sediul redacției noastre! Dezvăluiri explozive, care reflectă nu o poveste de genul “Capra cu 3 Iezi”, ci o stare de lucruri nefirească unei administrații publice respectabile, care s-a clasat pe locul 2 național în ceea ce privește valoarea fondurilor europene accesate pe cap de locuitor.

Să accesezi fonduri europene cu nemiluita, iar viceprimarul Cătălin Rădulescu să deruleze afaceri fără număr! Asta înseamnă să fii BusinessMan pe bani publici, în disprețul târgoviștenilor și al firmelor care nu pot concura legal și corect cu apropiatele AtotPuternicului! Care viceprimar, alături de manager-ul de proiect Dana Popa, s-au procopsit cu o nebănuită plângere penală de toată frumusețea, consecința naturală a derulării defectuoase a mega proiectului privind Șoseaua de Centură a Târgoviștei! De altfel, majoritatea proiectelor manageriate de către Cătălin Rădulescu și Dana Popa s-au dus în cap cu succes (vezi PID – urile, Complexul Turistic de Natație etc), fiind nevoie de o intervenție fermă pentru salvarea a ce se (mai) putea salva.

Viceprimarul Cătălin Rădulescu este acuzat de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual, uz de fals în înscrisuri sub semnătura privată, instigare la evaziune fiscală prin nerespectarea regimului juridic privind modalitatea de facturare și plată în contractul semnat pentru lucrările la Șoseaua de Centură (foto – jos). aceleași acuzații fiind îndreptate și împotriva managerului de proiect Dana Popa – director economic în cadrul Primăriei Târgoviște.

Viceprimarului Cătălin Rădulescu nu-i ajung veniturile realizate, salariul majorat și alte câteva mii de lei bune pentru proiectele cu fonduri europene! Este implicat fără nicio rușine în afaceri derulate cu bani publici. Acesta controlează 3 firme – Betonisima, Mineral Sort și ASU Construct, care fac afaceri la greu cu Primăria Târgoviște, fiind implicat chiar și la întocmirea caietelor de sarcini. De exemplu, contractul pentru Grădinița Nr. 9 a fost încheiat cu ASU Construct prin încredințare directă pentru finul său. Fin care l-a însoțit în concediu în Grecia pe domnul viceprimar și care asigură transportul și pentru sportivele de la CSM (…). Același viceprimar a plecat în Deltă o săptămână cu mașina de la DAS (Direcția de Asistență Socială), în baza unei relații de apropiere cu directoarea DAS. Care directoare are acum de asigurat o altă majorare a salariilor pentru toți cei 16 șefi de servicii din subordine, iar toate lucrările de la DAS le efectuează tot ASU Construct. Nicio altă firmă din Târgoviște n-are loc de Betonisima, Mineral Sort și ASU Construct la Primăria Târgoviște, toate 3 fiind controlate de către viceprimarul Cătălin Rădulescu(…). Cât să mai suportăm ?!(…)“, se arată în memoriul ajuns la sediul redacției noastre.

Pe de altă parte, surse confidențiale ne-au mărturisit că viceprimarul Cătălin Rădulescu a avut deja o serie de întâlniri cu Andrei Plumb – fiul Rovanei Plumb, într-un restaurant luxos din Târgoviște, reuniune secretă în cadrul căreia ar fi pus la cale o strategie după principiul “Cine nu e cu noi, e împotriva noastră!“, analizând (și) o listă cu directorii de instituții deconcentrate.

PS: Mai mulți lideri ai comunității locale ne-au mărturisit, sub protecția anonimatului, că pregătesc un mare miting de protest în fața Primăriei Municipiului Târgoviște, cu participare transpartinică, îndreptat împotriva viceprimarului Cătălin Rădulescu.

(Vom reveni cu amănunte)

Facebook Comments

1 Comment

 1. Directoarea de la DAS , a avut zeci de plângeri , dar de fiecare dată a ieșit basma curată!
  Ea taie si spânzură , ea decide cine trebuie sa câștige concursurile pentru angajare , bineînțeles numai in urma unei ,, analize amănunțite ,, a …… dosarului !
  Ea este bătută in cuie , chiar numai ea fosta ingineră de la SARO , este cea mai tare din județ , si cea mai nimerită , pentru a conduce aceea instituție ?
  Până la urmă ce e mult strică , prea multe ,, mandate ,, !
  Are grupa de muncă , iar având in vedere vârsta , se poate pensiona lejer fără probleme , poate așa mai putem sa ne angajăm pe cinstite , fără pile la ea !

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. Drept la replică! Viceprimarul Târgoviştei, Cătălin Rădulescu: "Nu am nicio legătură cu Betonisima, Mineral Sort şi ASU Construct!" | Stiri Targoviste - Dambovita
 2. Episodul 2! Ce avem noi aici?! Noi dovezi în cazul Viceprimarului Târgoviştei, Cătălin Rădulescu | Stiri Targoviste - Dambovita
 3. Episodul 2! Ce avem noi aici?! Noi dovezi în cazul Viceprimarului Târgoviştei, Cătălin Rădulescu – Generatia9
 4. Dezvăluiri explozive despre viceprimarul Primăriei Târgoviște! Afaceri din bani publici – PSnews

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.