December 3, 2022
News Ticker

Scandal în Karate! Antrenorul Viorel Marinoiu, de la Koryo Karate Club, acuzat de umilirea unei campioane europene

Scandal în lumea sportului de karate ! Antrenorul Viorel Marinoiu, de la Koryo Karate Club, este acuzat de Ionela Dumitrașcu, mama unei campioane europene, la vârsta de doar 9 ani, de umilirea propriului ei copil.

”Cine plătește,domnule Marinoiu Viorel pentru umilința copilului meu? Acesta este un tratament preferențial pentru un campion european?
După un an greu,plin de competiții la care acest copil a ocupat numai locul 1 pe podium, după obținerea unui titlu de Campion European la vârsta de doar 9 ani ( pentru care nici măcar nu ați felicitat-o) primește lovitura de grație. După cum v-am spus și în această seară : ” Este bătaie de joc!”
Evident că aveți un motiv pentru toate aceste umilințe inuman îndreptate asupra acestui suflet de copil,dar pentru toate neînțelegerile, noi, părinții vă stăm la dispozitie.
Am crezut că aparținem acestui club, că împreună formăm marea familie Koryo,dar din păcate ne.am înșelat…insă, mai sunt și alte cluburi.
Trebuie să-i mulțumesc unui om deosebit care a dat dovadă de profesionalism. MULTUMESC, sensei Marinoiu Andrei !
Am ales sa vorbesc public pentru că dialogul părinte-antrenor, pe care îl invocați pe pagina dvs de Facebook nu există, este un monolog.”

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1