May 27, 2019
News Ticker

Nelu Dumitrescu a pierdut procesul! Marca IRIS rămâne la Cristi Minculescu

Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică, reprezentați de o echipă de avocați din cadrul Milcev Burbea S.C.A., compusă din Gabriela Milcev, Iulia Burbea și Florina Enache, au câștigat acțiunea având ca obiect anularea mărcii ”IRIS” nr. 069486, ca fiind înregistrată cu rea-credință de către fostul coleg, Nelu Dumitrescu.
Prin sentința pronunțată ieri, 14.11.2018, în Dosarul nr. 28673/3/2017, Tribunalul București a admis acțiunea formulată, prin care Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică reclamau faptul că fostul coleg de trupă, Nelu Dumitrescu, și-a însușit în mod nelegal, fără acordul lor, numele trupei notorii, în pofida contribuției esențiale pe care solistul (Cristi Minculescu), chitaristul (Valter Popa) și basistul (Doru Borobeică) au avut-o vreme de 35 de ani la ceea ce înseamnă ”IRIS”.
Această soluție pronunțată de către Tribunalul București reprezintă un pas important pe care artiștii l-au făcut pentru recâștigarea dreptului de utilizare a mărcii ”IRIS” și înlăturarea unei nedreptăţi printr-o înregistrare abuzivă.
Soluția poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel București.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.