May 26, 2019
News Ticker

Dan Comănescu, debarcat?! (Re) Vine Alexandru Oprea la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița?!


Alexandru Oprea are toate șansele să revină la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița! Executat nemilos din fruntea CJD de către fostul lider PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, Alexandru Oprea pare aproape de o revenire spectaculoasă la șefia forului administrativ județean după instalarea Ministrului Rovana Plumb la conducerea interimară a Organizației Județene PSD Dâmbovița.

E un an pierdut pentru Dâmbovița! Nu s-a mai făcut nimic pentru marile proiecte din județ, iar eu am informat-o pe doamna Ministru Rovana Plumb, i-am făcut un raport complet al proiectelor majore din județ și a rămas surprinsă, de exemplu, de proiectul de la CNI privind stadionul, care este blocat. Pe de altă parte, constat că CJD s-a transformat în Agenție de Turism, cu vizite repetate prin China, Republica Moldova sau Bruxelles“, a mărturisit Alexandru Oprea, la Riposta!, la Columna TV.

Rămâne de văzut care va fi reacția aleșilor județeni la următoarea ședință ordinară, programată pentru data de 25 noiembrie, fiind nevoie de votul a 2/3 dintre consilieri pentru o previzibilă schimbare a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.