May 30, 2020
News Ticker

Exclusiv! Liderul PES activists Dâmbovița, Ciprian Amuza, invitat la lucrările Congresului PES, la Lisabona

Președintele PES activists Dâmbovița și Vicepreședinte PSD Dâmbovița – Ciprian Amuza, Ambasador Pactul pentru Tineri în România, a fost invitat să participe la lucrările Congresului Partidului Socialiștilor Europeni (PES), care se vor desfășura în perioada 6-8 decembrie, în Capitala Portugaliei, Lisabona.

Liderul dâmbovițean PES va face parte dintr-o delegație restrânsă PES activists România, care va participa la dezbateri importante privind viitorul socialiștilor europeni, pe teme privind Economia Progresivă, Sănătate, Egalitate, Dreptate Socială și Politica Migrației, Europa Socială, Împuterniciri pentru Tineri, Democrație Puternică în Europa, Pace și Prosperitate, rezoluții ce vor fi adoptate la finalul reuniunii, (și) în pregătirea alegerilor europarlamentare.

Pentru mine este o mare onoare să reprezint și anul acesta, alături de colegii mei, România la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni. Vor fi dezbateri extrem de importante pentru viitorul Europei Socialiste și ne pregătim, evident, și pentru alegerile europarlamentare“, ne-a mărturisit Ciprian Amuza – Președintele PES activists Dâmbovița și Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1