June 4, 2020
News Ticker

Aurelian Cotinescu vs. Claudiu Vasile! Luptă aprigă pentru șefia PNL Târgoviște

Sâmbătă, 13 octombrie, ora 10:00, este programată desfășurarea ședinței Comitetului de Coordonare PNL Târgoviște, la Clubul Studenților, iar data limita de depunere a candidaturilor și plata cotizației este joi, 11 octombrie, ora 20:00 la Secretariatul PNL Târgoviște.

Din anul 2012, la șefia PNL Târgoviște au fost, printre alții, Gabriel Boriga, Ciprian Prisăcaru, Neli Ion, Claudiu Vasile, Marius Caraveteanu, Cătălin Pechea, iar liberalii târgovișteni încearcă să relanseze partidul cu un suflu nou la conducerea Organizației Municipale.

M-am săturat de mediocritatea și de nesinceritatea unor lideri ! PNL Târgoviște a ajuns la un nivel de referință inferior, la cel mai jos nivel al politicii liberale postdecembriste. Cu adevărat, vom reuși să schimbăm ceva doar prin implicarea noastră, a fiecărui membru de partid. Este foarte important ca schimbarea să vină de la noi și fiecare membru să se implice, astfel încât să izbutim să dezvoltăm organizația noastră municipală. Pe data de 13 avem piatra de temelie a schimbării în PNL, iar semnalul este așteptat de aici, de la Organizația Municipală PNL Târgoviște. Ora exactă a schimbării vine de la Târgoviște“, a declarat Aurelian Cotinescu – candidat la șefia PNL Târgoviște, la emisiunea Riposta!. de la Columna TV.

PS1 : Claudiu Vasile, contracandidatul lui Aurelian Cotinescu la președinția PNL Târgoviște, un apropiat al lui Gabriel Grozavu, este acuzat că este membru în 2 Consilii de Administrație conduse de PSD (Sic !)

PS2 : Actualul președinte interimar al Organizației Municipale PNL Târgoviște este (ne) cunoscutul Cătălin Pechea (foto jos)

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1