June 18, 2019
News Ticker

Primarul Târgoviștei, apel către parlamentarii și aleșii PSD: “Abordați situația cu echilibru și înțelepciune!”

Neutră! Aceasta este poziția adoptată de către Organizația PSD Dâmbovița în ceea ce privește conflictul iscat între liderul PSD și al Camerei Deputaților – Liviu Dragnea, și Primarul General al Capitalei – Gabriela Firea.

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, lansează un apel către parlamentarii și aleșii locali PSD să dea dovadă de echilibru și înțelepciune în abordarea situației actuale.

Actuala stare conflictuală nu face bine nimănui! Cea mai bună opțiune pentru PSD este să rămână unit. Problemele nu se pot rezolva prin declarații și confruntări publice. PSD și ALDE trebuie să asigure majoritatea parlamentară și este clar că acest guvern trebuie să-și continue activitatea, iar lângă doamna Dăncilă să fie aduși miniștri care să rezolve problemele. Nu cred că această situație este una care să compromită performanța actului de guvernare. Avem creștere economică, au crescut veniturile, se creează noi locuri de muncă, iar lucrurile merg bine. Este nevoie de o analiză aprofundată, ministru cu ministru, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național, în care tema principală trebuie să fie găsirea unor soluții. Este drept că PSD înregistrează o scădere în sondaje față de ultimele alegeri, în pofida faptului că, la nivel de guvernare, lucrurile nu arată deloc rău. Fac un apel către parlamentarii PSD, către miniștri PSD, către consilierii județeni, consilierii locali, primari și viceprimări PSD, să abordeze cu echilibru și înțelepciune situația pe care o avem, iar soluțiile trebuiesc găsite în interiorul Partidului Social Democrat“, a declarat Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, Președinte PSD Târgoviște și Secretar Executiv PSD Dâmbovița.

Este nevoie de o poziție de echilibru și de maturitate! Problemele pe care le avem trebuiesc rezolvate în interiorul partidului. Domnul Președinte Adrian Țuțuianu a fost mandatat pentru o astfel de poziție, dar este nevoie de o analiză profundă a situației“, a adăugat și Constantin Stroe – Primarul Comunei Șotânga, Vicepreședinte PSD Dâmbovița și Președintele Ligii Aleșilor Locali PSD Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.