July 6, 2020
News Ticker

Elevii Școlii Gimnaziale Smaranda Gheorghiu Târgoviște, la Compania GEO-STING, de Ziua Națională a Pompierilor

De Ziua Națională a Pompierilor, compania GEO-STING a fost gazdă primitoare pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Smaranda Gheorghiu” din Târgoviște, pentru reprezentanții autorităților publice de la nivel județean, național, reprezentanți ai mediului de afaceri, clienți și colaboratori.
Ziua a debutat cu vizita copiilor, un moment emoționant, veselia și curiozitatea fiind cuvintele de ordine. Autospecialele de intervenție și de comandă, demonstrațiile de utilizare a stingătorului sau de acordare a primului ajutor au constituit principalele atracții. Un moment inedit a fost apariția ”astronautului”, a unuia dintre colegii noștri pompieri care a îmbrăcat, spre delectarea celor mici, un costum de intervenție aluminizat.
Reprezentanții GEO-STING, alături de părinți, cadre didactice au împărtășit bucuria și entuziasmul copiilor care au dat dovadă de foarte multă receptivitate și istețime.
Sărbătoarea de 13 septembrie a constituit prilej pentru Georgică Dumitru, administratorul companiei GEO-STING, de a transmite un mesaj de recunoștință pentru pompierii care s-au jertfit în 1848 luptând pentru împlinirea dorinței naționale de autodeterminare. Totodată, conducerea companiei a urat multă sănătate și împliniri, tuturor pompierilor români – militari, voluntari, privați care, în prezent, își dedică priceperea pentru protejarea vieților, bunurilor și mediului. Nu în ultimul rând, Georgică Dumitru a transmis un mesaj de conștientizare a autorităților, inclusiv a parlamentarilor prezenți, asupra importanței sprijinirii acestui sector privat de activitate care constituie o componentă importantă a economiei naționale, prin asigurarea unui climat legislativ coerent și predictibil.
Indiferent de specificul activităților, vibe-ul pozitiv s-a simțit din plin în sediul companiei noastre, pe tot parcursul zilei.
Mulțumiri, tuturor celor care ne-ați trecut pragul în această zi minunată și ați contribuit la crearea atmosferei!

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1